ترکیبات و ویژگی های سنگ گرانیت

ترکیبات و ویژگی های سنگ گرانیت

نمای ساختمان از مهم ترین اجزای ساختمان می باشد که باید نهایت دقت و ظرافت را در اجرای آن به کار گرفت. بهتر است که قبل از طراحی نمای ساختمان، حتما با ویژگی انواع سنگ های ساختمانی به خوبی آشنا شوید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
سنگ گرانیت سنگ زیبا و مقاومی است که می تواند شما را در داشتن یک نمای لاکچری یاری رساند. لازم به ذکر است که ترکیبات و ویژگی های سنگ گرانیت بسیار منحصر به فرد می باشد که باعث شده به طور گسترده ای از آن استفاده گردد.

معرفی ترکیبات و ویژگی های سنگ گرانیت

خوب است بدانید که سنگ گرانیت گونه‌ای سنگ آذرین درونی اسیدی است. به همین دلیل، بافتِ آن دارای دانه‌های متوسط تا درشت است و دارای کوارتز (دُرّ کوهی)، میکا، و پاره‌ای کانی‌های دیگر می‌باشد. بسته به کانی‌هایِ موجود در سنگ گرانیت و شیمی آن، این سنگ به رنگ‌های گوناگونی، از صورتی تا سفید و خاکستریِ یافت می‌شود. این سنگ از سنگین‌ترین سنگ‌ها با چگالی ۲٫۷۵ گرم بر سانتی‌متر مکعب به‌شمار می‌رود.
خوب است بدانید که سنگ گرانیت یکی از محکم‌ترین و سخت‌ترین سنگ‌ها می‌باشد. به همین خاطر به عنوان مصالح ساختمانی به صورت گسترده‌ای استفاده می‌شود. مقاومت این سنگ در مقابل ساییدگی باعث استفاده گسترده از آن در آزمایشگاه‌ها شده‌است. مقاومت و سختی بالای این سنگ این امکان را فراهم می‌کند که ورقه‌هایی به ضخامت تنها چند میلی‌متر از این سنگ ساخت.
زمین شناسان معتقدند که سنگ گرانیت از سرد شدن توده های مذاب اسیدی به وجود آمده است. البته این سنگ دارای طیف رنگی گسترده ای از سفید تا مشکی می باشد.
سنگ‌ گرانیت به راحتی خش برنمی‌دارد و مقاومت آن‌ها در مقابل حرارت بالا می‌باشد. گرانیت بهترین کاربرد را در سنگفرش بیرونی و در مکان‌هایی که در معرض عبور و مرور زیاد است دارد و نیز آن را می‌توان در نمای بیرونی و سنگفرش داخلی ساختمان و پله‌ها استفاده نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *