سنگ مرمر از سنگ های طبیعی ایرانی می باشد که استفاده از آن در ساخت نمای داخل و خارج ساختمان بسیار گسترده است. تنوع در ابعاد سنگ مرمر باعث شده است که استفاده از آن گسترده باشد. این سنگ جلوه و شکوه بی نظیری به محیط می بخشد و این امر از براق بودن و صیقلی بودن سطح آن نشئت می گیرد.
از این سنگ به طور گسترده ای در طراحی نمای رومی استفاده می شود؛ زیرا طیف رنگی گسترده ای دارد و ساب پذیری نسبتا خوبی دارد.
تنوع بالای ابعاد در سنگ مرمر
این روزها در صنعت ساختمان سازی، استفاده از سنگ به عنوان کفپوش بسیار رایج شده است. سنگهای مختلف زیبایی منحصر به فرد خود را دارند و میتوانند فضای خانه را بسیار شکیل و زیبا کنند.
از طرف دیگر معمولا سنگهای طبیعی مقاومت و طول عمر زیادی دارند و همین مساله باعث میشود تا در ساخت کفپوش، کاربرد بسیار زیادی داشته باشند.
اگر در این سایت به دنبال سنگ کف پوش بگردید، سنگهای بسیار زیادی را مشاهده خواهید کرد. شما میتوانید بر اساس نوع فضا، سلیقه و میزان بودجهی خود، بین انبوهی از سنگهای مختلف انتخاب کنید.
اما در این میان سنگ کف مرمریت یکی از بهترین گزینهها محسوب میشود. در این مقاله به بررسی برخی نکات در مورد استفاده از سنگ مرمریت در کف ساختمان میپردازیم.
پرکاربردترین ابعاد سنگهای کف ساختمان
ضخامت سنگهای کف ساختمان عموما بین 2 تا 5 سانتیمتر برش زده میشود. پس از اینکه سنگها در ضخامت مناسب برش زده شدند، نوبت به برشهای طولی و عرضی آنها میرسد.
اندازهی این برشها به محلی که قرار است در آن به کار برده شوند، بستگی دارد؛ به عنوان مثال سنگ کف مرمریت عموما دارای ابعاد 30 در 30، 40 در 40، 60 در 60 و 80 در 80 است.
هرچه فضای کف بزرگتر باشد، از ابعاد بزرگتر سنگ برای کفپوش کردن ساختمان استفاده میشود.
معمولا ابعاد 30 در 30 و 60 در 60، محبوبترین سایز برای سنگ کف ساختمان هستند.